Ertuğrul Kürkçü yarın Mersin’e geliyor

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku Mersin Milletvekili Adayı Ertuğrul Kürkçü, seçim çalışmaları için yarın Mersin’e geliyor.

Emek, Özgürlük ve Demokrasi Bloku Bağımsız Mersin Milletvekili Adayı Ertuğrul Kürkçü, seçim çalışmaları ve bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere yarın Mersin’e gelecek. Saat 11.00′de Otoban çıkışı Hal kavşağında olması beklenen Kürkçü, burada halkın kitlesel katılımı ve yüzlerce araçlık konvoyla karşılanacak. Bağımsız Mersin Milletvekili Adayı Kürkçü’ye, seyahati boyunca sevilen sanatçı Suavi de eşlik edecek.

Kürkçü’nün, burada halkı selamlamasının ardından konvoylarla şehir turu atılacak. Yüzlerce aracın katılacağı şehir turu, 2′nci Çevreyolu güzergahından Mezitli kavşağında bulunun Kipa alışveriş merkezine, oradan da 1′inci Çevreyolu üzerinden Toros Devlet Hastanesi (eski SSK) karşısında bulunan Akdeniz Belediyesi Spor Tesisleri’nde son bulacak. Ertuğrul Kürkçü’nün halka hitabının ardından Sanatçı Suavi, saat 14.00′a spor tesislerinde sevilen şarkılarıyla halka bir konser verecek.